vineri, 23 decembrie 2011

Inceput de goblen la sfarsit de an

Tot programul meu s-a schimbat radical, odata cu venirea pe lume a primului meu nepotel. Sunt deci bunica cu norma intreaga si mutata pentru o luna la fata mea. Dar cel mai important lucru este ca sunt si foarte fericita. Asa deci... Trandafirii galbeni, desi erau pe ultima suta de metri au ramas acasa, pentru ca era imposibil sa iau cu mine 90 de ace cu 90 de nuante de ata. Si pentru ca sunt dependenta de cusut am luat cu mine o noua prelucrare si printre picaturi mai cos putin. Cat se va putea. Nebunia de culori din pictura lui Afremov este atat de tonica si sigur voi lucra cu multa placere goblenul. Are 60 de culori si dimensiunea de 21/28 cm si cred ca va chiar usurel de lucrat.
The Warmth Of Friends - au tablourile lui denumiri care-mi plac si fara sa vad pictura. Si spre din suflet ca nu va fi un singur Afremov, caci s-ar simti stingher. Urmatoarele insa vor trebui sa aiba aceleasi ingrediente: alei si strazi ude de ploaie, umbrele, felinare, orase de provincie, trotuare pe care se scurg culorile toamnei. In plus, apare si un caine alaturi de cei doi plimbareti si acesta a fost acel atu in plus, care m-a hotarat.

7 comentarii:

cristina spunea...

va fi o splendoare. abia astept sa vad fotografii din timpul lucrului, sa vad cum iese.
felicitari pentru nepotel! sa-ti traiasca si sa fie sanatos si cuminte, Buni :)

Alina spunea...

Felicitari tinerei mamici si proaspetei bunici! Sa va traiasca si sa va aduca numai fericire! Sarbatori fericite!
Tabloul este superb! Sa ai spor!

Andreea spunea...

Nu pot sa cred! Imaginea asta am avut-o eu la o postare de blog. Iar Afremov a devenit, dupa ce am aflat de la mama de el, iar mama a aflat de el de la tine - pictorul meu favorit. Sunt sigura ca va fi o minune de goblen!
Spor la cusut si bebelusit!

Craciun fericit dragii mei! Ma gandesc la voi!

Melly spunea...

Felicitari pentru nepotel Rose! Sa va traiasca si sa va bucure! Mult spor la Afremov, cred ca e o bucurie sa-l cosi cu asa nuante minunate!

zenuwpees spunea...

You have a verry nice blog.I follow you from Belgium.Marie-Claire

Nikola spunea...

E o prelucrare foarte reusita! Abia astept sa postezi un prim episod.

eliza spunea...

Prelucrarea noului goblen este deosebit,iti cam taie respiratia!Astept sa l vad asternut pe panza sigur va fi remarcabil!
dar si trandafirii m au cucerit definitiv.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails