luni, 11 octombrie 2010

Molly

Toata vara a dormit pe treptele casei, sau s-a tavalit prin iarba mai racoroasa. Are o fobie de spatii inchise si nu am reusit s-o adapostim nici in magazie in foarte rarele zile ploioase din vara.


Ea, s-a prefacut ca iubeste pisicile, dar le-a fugarit de cum am intors capul.
A stricat o jumatate de gradina, a rupt, a ros,a sapat...



Am probe serioase la dosar!

NOTA BENE! ne-a asistat si distrat cand coseam goblen cu o prietena.


Din cand in cand, am incercat s-o educam...


Dar mai presus de toate, am iubit-o neconditionat si cu perseverenta ceva-ceva s-a lipit de ea.






Pentru ca inca de la inceput am hotarat ca locul ei va fi in curte, sotul meu i-a facut o casuta izolata cu polistiren. Maaarrreee...sa poata intra cu usurinta.
Numai ca nu a vrut in nici un chip. I-am ascuns bunatati saptamani intregi in casuta. Intra, le manca si dormea tot pe unde se nimerea.Ma deprima cand o vedeam zgribulita noaptea la intrare si casuta trona nefolosita.
Zilele deosebit de reci si ploioase din octombrie ne-au determinat sa mai facem o incercare.. Si i-am ridicat casuta pe treptele unde doarme deobicei.
Ploua si era un vant nebun. Toate porturile inchise din cauza furtunii...
A fost atat de draguta...a intrat imediat in adapost, s-a gudurat si m-a muscalit cand am incercat sa-i aranjez paturica.


Asa ca acum are casuta ei, iar noi ne strecuram pe langa ea ca sa intram in casa. Si e mereu murdar in jur.
Speram insa ca peste o saptamana-doua, cand se va obisnui si-si va da seama de "avantajele" unui apartament izolat, sa o mutam cu tot cu casuta mai la vale...
Si mai avem un "proiect" cu Raluca. Chiar daca nu-i voi coase un goblen cum m-a sfatuit o prietena, vom vopsi si picta casuta.

4 comentarii:

Aлиса spunea...

Ах, озорной Молли! Он так похорошел!

Raluca spunea...

Molly asta e un catel de nota 10 si nu cred ca gresesc daca spun ca e si cea mai iubita catelusa din lume

cristina spunea...

ha ha ha ha ha, credeam ca suntem singurii parinti "denaturati" care am procedat asa!si noi i-am pus lui max casuta pe treapta de sus (casa a fost si ea izolata cu polistiren). acum la inceputul verii i-am dat-o jos (ce senzatie de spatiu am avut!) si i-am dus-o la umbra, sub pomi. doarme langa ea, nicidecum in ea. nici macar cand a fost furtuna si s-a speriat groaznic nu s-a bagat in ea, a preferat sa fuga langa usa magaziei.

tender rose spunea...

Sunt de-a dreptul fericita cand intalnesc astfel de "denaturati".Revin duminica sa citesc pe indelete pe bloul tau...se pare ca avem multe in comun .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails